Krist Boddin

Contacteer ons

Krist Boddin

Krist Boddin
Gentstraat 50
8760 Meulebeke

Mobiel: 0478 33 89 75

info@kristboddin.be
www.kristboddin.be

Deco Bovan VOF
BTW BE 893 182 136

Routeomschrijving

Via de E40 Kust-Brussel

Neem de afrit Aalter en volg richting Tielt. Op de ring van Tielt (lichten), ga naar rechts en sla linksaf aan de tweede lichten (ter hoogte van GB op de rechterkant). In de kort daaropvolgende bocht naar links neem de tweede straat rechts (Holdestraat) en volg tot aan de rotonde. Aan de rotonde neem de tweede afslag en blijf volgen tot aan de voorrangswijziging. Sla rechtsaf en volg tot aan de grote baan. Ga rechtsaf richting Meulebeke en blijf volgen tot de splitsing van de ring (Dubaere). Sla linksaf en volg tot aan de rotonde. Op de rotonde neem de derde afslag (Meentakstraat). Rij deze straat volledig uit. Sla rechtsaf, je bent nu in de Gentstraat. Op ca. 1 km vind je Krist Boddin op de linkerkant.

Via de E17 Kortrijk-Gent

Neem de afrit Kruishoutem en volg richting Zulte. Via Zulte volg Olsene, dan richting Dentergem en vervolgens richting Meulebeke. Eenmaal de grens met Meulebeke bereikt, ben je reeds in de Gentstraat. Op ca. 5 km vind je Krist Boddin op de linkerkant.

Via de E403 Kortrijk-Brugge

Neem de afrit Ardooie en volg richting Tielt. Neem de tweede lichten rechts (molen) op 5 km van de afrit. Volg de weg tot aan de rotonde (Bina Canar) en neem de derde afslag richting Meulebeke. Aan de volgende rotonde neemt u de derde afslag (richting Tielt). Aan de lichten rechtdoor tijden. Sla rechtsaf ter hoogte van BDMO en rij de industriezone door. Aan de rotonde neem de tweede afslag (Meentakstraat). Rij deze straat volledig uit. Sla rechtsaf, je bent nu in de Gentstraat. Op ca. 1 km vind je Krist Boddin op de linkerkant.